Sažetak Lokalne razvojne strategija LAG-a Škoji 2023.-2027.

Datum objave:
22.7.2024
Kategorija:
Vijest
Sažetak Lokalne razvojne strategija LAG-a Škoji 2023.-2027.
No items found.

Povezane vijesti

Trenutno nema povezanih vijesti.
Nema povezanih vijesti.

Dok čekamo da se definira provedbeni okvir koji će omogućiti raspisivanje natječaja u novom programskom razdoblju, donosimo sažetak naše lokalne razvojne strategije. U njemu možete pronaći osnovne informacije o razvojnim potencijalima i potrebama naše zajednice, općim i specifičnim ciljevima, planiranim intervencijama i pripadajućim sredstvima te planu raspisivanja natječaja.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i ribarstva i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju proveli su završne konzultacije u vezi pripreme i provedbe LAG natječaja u razdoblju 2023.-2027. Sadržaj dokumenta koji predstavlja provedbeni okvir strategija LAG-ova načelno je dogovoren i tijekom srpnja planirana je njegova objava u obliku Prijedloga pravilnika za LEADER operativna pravila na platformi e-Savjetovanje.

Očekuje se da će do jeseni biti stvoreni preduvjeti potrebni za raspisivanje LAG natječaja, o čemu ćemo obavještavati na našim mrežnim stranicama.

Pozivamo vas da proučite sažetak naše LRS, koji se nalazi ispod ovog teksta, kako biste se upoznali s prilikama za financiranje projekata putem natječaja LAG-a u novom programskom razdoblju. Cjelokupnom sadržaju LRS, zajedno sa svim prilozima, moguće je pristupiti ovdje.

Pogledaj ostale vijesti